Ομάδα της Ανθρωπότητας Ελλάδας
Νοέμβριος - Δεκεμβριος
2010


Για την Νέα Χρονιά


Πίνακας Ονείρων (dream board)


Σεμινάριο: Λειτουργικότητα και Χαρά στις Σχέσεις
Βόλος - Απρίλιος 2010


Σεμινάριο: Νόμος της Έλξης
Θεσσαλονίκη - Νοέμβριος 2010


Εκπαίδευση Συντονιστών
Λαγονήσι - Σεπτέμβριος 2010Ακόμα μια χρονιά έρχεται στο τέλος της, και τι χρονιά!!!

Σίγουρα γεμάτη προκλήσεις (όπως διαλέγουμε να ονομάσουμε τις δυσκολίες, τις πιέσεις, και όλες τις άλλες συνέπειες της ‘κρίσης’ και μη), αλλά και γεμάτη με κάθε είδους θαύματα: θαύματα κατανόησης, θαύματα μεταμόρφωσης, θαύματα εξέλιξης, θαύματα Συμπαντικής βοήθειας και έμπνευσης για τον καθένα από μας και για το σύνολο των ανθρώπων.

Στην Ομάδα της Ανθρωπότητας είδαμε αρκετά από αυτά τα θαύματα, ίσως γιατί τον περισσότερο καιρό φοράμε τα ειδικά «μαγικά γυαλιά» μας, που κάνουν τα θαύματα ορατά. Πάρα πολλά από τα όνειρα και τις επιθυμίες που είχαμε κολλήσει στην αρχή της χρονιάς στον «πίνακα ονείρων» μας υλοποιήθηκαν και άλλα είναι σίγουρα στην πορεία. Ο πίνακάς μας θα γεμίσει με νέες επιθυμίες και σχέδια στο ξεκίνημα του χρόνου.

Αυτό σκεφτόμουν ότι είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας μας.

Μετρείστε πρώτα όλα τα δώρα που πήρατε από την ζωή την χρονιά που πέρασε: Μπορείτε να ξεκινήσετε από τα ‘εύκολα’ από ότι σας έδωσε χαρά: Μικρές και μεγάλες ‘επιτυχίες’ και δημιουργήματα. Στιγμές που είπατε την αλήθεια σας, εκφράσατε τα συναισθήματά σας. Στιγμές που δώσατε και πήρατε αγκαλιά, στήριξη, τρυφερότητα και αγάπη. Στιγμές που έλαμψε μέσα σας μια νέα βαθύτερη κατανόηση σχετικά με την ζωή σας.

Ακόμα και αν η χρονιά αυτή έφερε στην ζωή σας δυσκολίες ή απώλειες που συνοδεύονταν από μεγάλο πόνο, μην την βάλετε στη άκρη πριν σκεφτείτε και τα δώρα που αυτός ο πόνος είχε για σας: της βοήθειας και της αγάπης που πιθανόν σας προσφέρθηκε στην ώρα της ανάγκης, των νέων αναπάντητων ερωτήσεων που ζητούν να τους βρείτε απαντήσεις, των κλειστών δρόμων που σας σπρώχνουν σε νέες κατευθύνσεις, των νέων εαυτών σας που αναδύονται μέσα από αυτό το βίωμα.

Έχω δει τόσο πολλούς ανθρώπους να μετουσιώνουν τον πόνο τους σε σοφία, τον θυμό ή την απογοήτευσή τους σε συμπόνια και αγάπη για τον εαυτό τους και τον κόσμο, το προσωρινό σκοτάδι που τους τριγύριζε σε φως που όχι μόνο φωτίζει πια καλά τον δικό τους μονοπάτι, αλλά που το βλέπουν και το πλησιάζουν και οι άλλοι. Μέσα από όλα αυτά τα παραδείγματα γνωρίζουμε πιά βιωματικά, ότι οι δυσκολίες και οι απώλειες δεν έχουν σκοπό να μας αφ-α-νίσουν, αλλά να μας αφ-υπ-νίσουν στην αλήθεια της ύπαρξής μας και να μας ωθήσουν σε ζωτικές –θεραπευτικές αλλαγές.

Από αυτό το συναίσθημα αποδοχής της τελειότητας του ξετυλίγματος της ζωής μας και ευγνωμοσύνης για το μεγαλείο της ύπαρξης και των δώρων της, σκεφτείτε τι θέλετε να δημιουργήσετε την νέα χρονιά.

Μπορεί να είναι πράγματα, περιουσιακά στοιχεία, καριέρες. Μπορεί να είναι νέες σχέσεις χόμπυ και ασχολίες.

Πάνω από όλα όμως και πριν από τα δημιουργήματα, εστιαστείτε στον Εαυτό που θέλετε να δημιουργήσετε. Ποιος ή ποια διαλέγετε να είστε την νέα χρονιά; και Ποια είναι η Υψηλότερη Εκδοχή αυτού που διαλέγετε; Σε τι θα είναι αυτή η νέα εκδοχή σας καλύτερη από την φετινή; Με ποιο τρόπο θα είναι ο νέος εαυτός σας ευεργετικός και θεραπευτικός για την ίδια την δική σας ζωή αλλά και για τον κόσμο;

Πως θα φέρετε περισσότερο φως στον χώρο όπου προσφέρετε υπηρεσία; Στην δουλειά σας, στο σπίτι και την οικογένεια, στους φίλους; Πως θα γίνετε ένα υπόδειγμα ενός νέου πιο φωτεινού και αληθινού τρόπου ύπαρξης και λειτουργίας;

Τώρα κάντε τα όλα αυτά, υλικά και άυλα, εικόνες και φρασούλες, κολλήστε τα σε ένα χαρτόνι και βάλτε το κάπου που να το βλέπετε καθημερινά. Το Σύμπαν αρχίζει να εργάζεται από την στιγμή που μια επιθυμία αναδύεται μέσα μας, προκειμένου να την φέρει στην ζωή μας στον κατάλληλο τόπο και χρόνο και με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να ωφεληθούν οι μετέχοντες και να εκπληρωθεί και η ανώτερη ατζέντα.

Δουλειά μας να ζούμε με ευγνωμοσύνη και εμπιστοσύνη για την επόμενη μέρα μας, ανοιχτοί στις αλλαγές και την νέα δημιουργία.

Σας ευχόμαστε μια καλή και σταθερά φωτεινή χρονιά, φωτισμένη από το εσωτερικό σας φως !!!

Με πολλή αγάπη και μια μεγάλη αγκαλιά
Η Ομάδα της Ανθρωπότητας Ελλάδας
Δήμητρα Μπούρα

Βοηθείστε μας να Συνεχίσουμε
Στηρίξτε οικονομικά το Έργο μαςΔιαλογισμός Ημέρας Ενότητας
Πνύκα - 24 Οκτωβρίου 2010


Στο Διμήνι στον Βόλο
Σεμινάριο και Αγκαλιές στην Θεσσαλονίκη

Καθώς ολοκληρώνεται άλλη μια χρονιά γεμάτη θαύματα και προκλήσεις, νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για κάθε έναν από σας που αγκαλιάσατε την προσπάθειά μας! Η ζεστή σας ανταπόκριση μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε πραγματικά πολλοί, ένα ρεύμα ανθρώπων που ονειρεύεται μια ζωή χαράς, ενότητας και συνειδητής δημιουργίας και εργάζεται για να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Εάν η επαφή σου μαζί μας ήταν ωφέλιμη για σένα, εάν οι ιδέες της Νέας Πνευματικότητας σε βοήθησαν να βελτιώσεις έστω και λίγο τη ζωή σου, εάν σε στήριξαν σε περιόδους ‘κρίσης’, ίσως επιθυμείς να βοηθήσεις, ώστε οι ιδέες αυτές να αγγίξουν ευεργετικά τις ζωές περισσότερων ανθρώπων.

Είμαστε ένα κίνημα απλών ανθρώπων, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, χωρίς εξωτερική χρηματοδότηση και κάθε ευρώ που φθάνει σε εμάς, βοηθά στη διάδοση αυτών των ιδεών.

Για να πραγματοποιήσεις μια οικονομική συνεισφορά –μικρή ή μεγάλη κάνε κλικ εδώ

Από την αρχή της λειτουργίας μας, η δουλειά και τα χρήματα που χρειάζονται, προσφέρονται εθελοντικά από μία μικρή ομάδα. Την περασμένη χρονιά προστέθηκαν και τα μικρά έσοδα από τα σεμινάρια κι αυτό μας επέτρεψε να κάνουμε περισσότερα, χωρίς ωστόσο να καλύψουμε τα εξίσου περισσότερα έξοδά μας. Κι ακόμα τα σχέδια και τα όνειρα μας για νέα προγράμματα και δράση απαιτούν περισσότερα χρήματα.

Έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε και η ανάγκη για αυτά είναι τόσο μεγάλη. Εκπαιδεύουμε νέους συντονιστές, στηρίζουμε τις υπάρχουσες ομάδες μας σε Αθήνα και επαρχία και ξεκινούμε νέες. Οργανώνουμε ανοιχτές ομιλίες και σεμινάρια, στέλνουμε την Έμπνευση της Ημέρας, φροντίζουμε την κοινότητά μας στο facebook, ανανεώνουμε την ιστοσελίδα μας, γράφουμε άρθρα, δημιουργούμε και μοιράζουμε έντυπο ενημερωτικό υλικό, προσφέρουμε υποτροφίες σε άτομα με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, για να μπορούν να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, αλλά και βοήθεια σε μεμονωμένους ανθρώπους που περνούν δύσκολες καταστάσεις. Για το μέλλον σχεδιάζουμε νέα προγράμματα εκπαίδευσης από το internet, ανοιχτή γραμμή συμπαράστασης, ομάδες εργασίας για την διαμόρφωση του νέου μοντέλου ζωής και πολλά άλλα.

Όλα αυτά δεν μπορούμε να τα δημιουργήσουμε μόνοι. Χρειαζόμαστε βοήθεια, στήριξη, συν-δημιουργία. Κάθε συνεισφορά σας, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να λειτουργούμε και να προσφέρουμε υπηρεσία σε περισσότερους ανθρώπους.

Για να πραγματοποιήσεις μια οικονομική συνεισφορά –μικρή ή μεγάλη κάνε κλικ εδώ

Νέα Δημιουργία
Οι ομιλίες της Δεύτερης Δευτέρας
Από το τέλος ήδη της προηγούμενης χρονιάς, πριν ακόμα αρχίσουμε να σχεδιάζουμε τα προγράμματα της επόμενης, ο Νίκος και η Χρυσούλα, το είχαν προεξοφλήσει. «Δήμητρα πρέπει να κάνουμε διαλέξεις – ομιλίες», έλεγαν συχνά στις Συντονιστικές Συναντήσεις μας. «Χρειάζεται να βγούμε προς τα έξω με κάτι πιο μαζικό και πιο ανοιχτό από την Ομάδα». Και συμφωνούσαν και οι άλλοι. Εγώ ακολουθούσα με κάποιο δισταγμό, καθώς σκεφτόμουν το τι απαιτεί κάτι τέτοιο, τα οργανωτικά, το κόστος και τα σχετικά ...

Και όπως πάντα γίνεται, ήρθε η ώρα. Οι νέοι συντονιστές που είχαν εκπαιδευτεί εν τω μεταξύ ανέλαβαν την ομάδα της Αθήνας και ξεκίνησαν και νέες κι εγώ ανέλαβα τις ομιλίες. Ήρθε η αίθουσα, ήρθε η έμπνευση για τα θέματα: Αρχίσαμε με την «Αφθονία», ιδιαίτερα επίκαιρη στις μέρες μας, ακολούθησε το αγαπημένο μου «Σκοπός της Ζωής στον φυσικό κόσμο και ρόλος της πολικότητας» που είναι η βάση για την νέα κατανόηση, συνεχίσαμε με το «Πώς να ζούμε χωρίς φόβο».

Τέλος και πιο σημαντικό, ήρθαν αρκετοί παλιοί και νέοι φίλοι και σχημάτισαν ένα ζεστό ακροατήριο που με την προσοχή και την συμμετοχή του έκανε το όνειρό μας ζωντανή πραγματικότητα και μας έδωσε και μας δίνει κάθε φοράω το καύσιμο για να συνεχίσουμε.

Κάνουμε ότι μπορούμε για να κάνουμε αυτό το δίωρο ουσιαστικό για σας, με ομιλία, συζήτηση, ασκήσεις και ερωτήσεις που θα φέρουν τι ιδέες που συζητάμε, κοντύτερα στην δική σας ζωή και εμπειρία.

Ελπίζω σύντομα να μπορούμε να σας προσφέρουμε καλύτερη υπηρεσία και ενημέρωση για παράδειγμα να προ-ανακοινώνουμε τα θέματα, κάτι που σίγουρα θα γίνει την επόμενη χρονιά. Φέτος είχαμε για πρώτη φορά ένα πλήρες ετήσιο πρόγραμμα, του χρόνου θα πάμε ένα βήμα παραπέρα.

Ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συμμετοχή σας και θα χαρούμε να δούμε και περισσότερους από σας στις ‘πτήσεις’ μας.


Λειτουργικότητα και Χαρά στις ΣχέσειςΓια πρώτη φορά στην Αθήνα κάναμε το διήμερο νέο Σεμινάριο για τις Σχέσεις.

Μια νέα πλήρης ματιά του δύσκολου θέματος των ανθρώπινων σχέσεων, ξεκινώντας από τον σκοπό τους, άρρηκτα δεμένο με τον σκοπό της ζωής, τους λόγους που ‘αποτυγχάνουν’, τον ρόλο των προσδοκιών, την καταλυτική λειτουργία της εαυτοκεντρικότητας, την αποδοχή και τα όριά της, μέχρι τον ρόλο των δονήσεων σύμφωνα με την πιο πρόσφατη κατανόηση του τρόπου που λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης.

Οι άνθρωποι μοιράστηκαν μοναδικές προσωπικές ιστορίες και διλήμματα, άνοιξαν τον εαυτό τους σε μία νέα κατανόηση, γέλασαν και δάκρυσαν, έγινε όλη η αίθουσα μια αγκαλιά.

Τελειώσαμε και κανείς δεν σηκωνότανε να φύγει, ούτε εγώ το ήθελα. Συνεχίσαμε μερικοί για καφέ, στο όμορφο αίθριο του ξενοδοχείου που μας φιλοξένησε, και φύγαμε πια βράδυ με την καρδιά ξέχειλη από χαρά και ευγνωμοσύνη για όλα τα δώρα από αυτό το υπέροχο διήμερο.

Γνωρίσαμε νέους φίλους που εμπνεύστηκαν να συν-δημιουργήσουν μαζί μας και να βοηθήσουν στην διάδοση αυτού του μηνύματος καθένας με τον τρόπο και στον χώρο του.

Η Τζούλια από την Κύπρο θα βοηθήσει να κάνουμε εκεί ένα Σεμινάριο, ο Δημήτρης να μιλήσουμε σε ένα Ιατρικό Συνέδριο, η Τζούλι θα βοηθήσει με τον περιοδικό τύπο, η Ιωάννα θα φτιάξει ένα λεξικό θετικών όρων και αρκετά άλλα.

Θα το επαναλάβουμε στο Ηράκλειο τον Γενάρη, στη Θεσσαλονίκη τον Φλεβάρη, και ίσως πάλι στη Αθήνα αργότερα, αν και δεν το έχουμε στο πρόγραμμά μας, μιας και το ζητούν ήδη αρκετοί φίλοι μας.

Νέοι Συντονιστές – Νέες Ομάδες


Ο Χρήστος από την Κόρινθο και η Μαρία


Η Αγγελική μας (αριστερά), η Χρυσούλα και η ΜαρίναΞεκίνησαν
  • Στην Αθήνα, η Χρυσούλα Κλημάνογλου στον χώρο Ecovision (στάση Μετρό Κατεχάκη), κάθε Τρίτη 7-9μμ.
  • Στην Κόρινθο, ο Χρήστος Παπαδάς, κάθε Δευτέρα 7-9μμ.
  • Στην Δράμα, η Θεοδώρα Γούτλη κάθε Τετάρτη.
Συνεχίζουν
  • Στο Ηράκλειο, η Κατερίνα Κωστούλα με συναντήσεις κάθε Τετάρτη,
  • Στον Βόλο, ο Σωτήρης και η Ευγενία Καγιά με καθημερινά προγράμματα
Θα ξεκινήσουν
  • Στην Λειβαδιά, η Τζένη Παπαθεοδώρου από Γενάρη

Πατείστε εδώ για να δείτε πιο αναλύτικά σχετικά με τις ομάδες μας.


Οι ‘παλιοί’ και έμπειροι Σωτήρης και Ευγενία από τον Βόλο


Η ενθουσιώδης Αιμιλία

Τι Γίνεται όταν δεν υπάρχει Ομάδα στην Πόλη μου;
Εκπαίδευση Συντονιστών
Λαγονήσι - Σεπτέμβριος 2010


Η Ομάδα στην Κρήτη στο ξεκίνημά της

Αρκετοί φίλοι μας γράφουν ρωτώντας αν υπάρχει μία Ομάδα μας στην περιοχή τους ή στην πόλη τους για να συμμετάσχουν. Οι δικές μας ομάδες μας είναι ακόμα λίγες, και δυστυχώς υπάρχουν πολλές περιοχές της χώρας μας όπου δεν υπάρχουν τέτοιου τύπου ομάδες καθόλου.

«Τι κάνω λοιπόν αν δεν υπάρχει στην πόλη –στην περιοχή μου μία τέτοια ομάδα»; Και η ερώτηση μπορεί να γίνει και γενικώτερα, «Τι κάνω όταν δεν υπάρχει κάτι που επιθυμώ στον τόπο μου, στην κοινωνία, στον κόσμο»;

Η απάντηση που θα έδινε στο ερώτημα η νέα κατανόηση είναι μία: ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ. Ότι επιθυμώ και δεν υπάρχει το ξεκινώ εγώ. Βρίσκω ανθρώπους που να έχουν το ίδιο ενδιαφέρον, αναζητώ βοήθεια και στήριξη όπου μπορώ να βρω, και το ξεκινώ.

Εάν επιθυμείς να γίνεις μέλος μιας ομάδας ανθρώπων που εργάζονται μαζί για να έχουν βοήθεια, έμπνευση και στήριξη στο ταξίδι της συνειδητής δημιουργίας του εαυτού τους, και εάν αυτή η Ομάδα δεν υπάρχει στην πόλη σου, ξεκίνησε εσύ μια. Βρες 2-3 φίλους και ξεκίνα την κοινή μελέτη και συζήτηση ενός βιβλίου που θεωρείς ότι περιέχει ιδέες που μπορούν να αλλάξουν την ζωή. Είναι κάτι που μπορεί εύκολα να γίνει στο σαλόνι του σπιτιού σου ή ενός άλλου σπιτιού.

Διώξε τον φόβο ότι δεν είσαι ο ίδιος τόσο «προχωρημένος», ότι δεν έχεις τις γνώσεις που χρειάζεται, ότι δεν έχεις όλες τις απαντήσεις. Κάλεσε τους άλλους σε ένα ταξίδι συν-εξερεύνησης, συν-ανακάλυψης και συν-δημιουργίας. Δέξου ότι δεν τα γνωρίζεις όλα, αυτό εξάλλου είναι και ο λόγος του ‘ταξιδιού’. Είσαι ταυτόχρονα μαθητής και δάσκαλος για τους άλλους και είναι το ίδιο ο καθένας τους για σένα.

Το ξεκίνημα κάθε καινούργιας δράσης ενέχει φόβο για πιθανή αποτυχία, απόρριψη και απώλεια της εκτίμησης και της αγάπης των άλλων. Αυτός ο φόβος μπορεί να μας καθηλώσει. Να μας κάνει να μην τολμούμε, να μην πειραματιζόμαστε, να μην δοκιμάζουμε τίποτα καινούργιο. Μπορεί έτσι να ζούμε μια ασφαλή, αλλά πληκτική και αφόρητα προβλέψιμη ζωή. Μια ζωή χωρίς το πάθος, τον ενθουσιασμό, την μαγεία της νέας δημιουργίας.

Εξάλλου τώρα δεν είστε μόνοι, δεν είστε χωρίς υποστήριξη. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, δίνοντάς σας πληροφορίες και οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα πρώτα σας βήματα με περισσότερη ευκολία και με περισσότερη ασφάλεια, και ακόμα για να σας προσφέρουμε άμεση υποστήριξη και βοήθεια σε ότι χρειαστείτε.

Το διήμερο Σεμινάριο για Νέους Συντονιστές Ομάδων Μελέτης και Συζήτησης της Νέας Πνευματικότητας είναι έτοιμο (πατείστε εδώ). Έχουμε ένα πλήρη οδηγό που καλύπτει όλες τις πλευρές της λειτουργίας μιας ομάδας και ενός συντονιστή και ένα πλήρη κατάλογο βασικών θεμάτων-περιεχομένου για τις πρώτες συναντήσεις της ομάδας σας.

Μελετούμε τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουμε αυτή την εκπαίδευση στο μέλλον. Για όσους βρίσκονται στην Αθήνα, πιθανόν να κάνουμε και φέτος ένα κύκλο δώδεκα 2-ωρων διμηνιαίων μαθημάτων, μόλις συμπληρωθεί ένας επαρκής αριθμός ενδιαφερομένων. Για όσους βρίσκονται εκτός Αθηνών, θέλουμε να κάνουμε την ίδια σειρά μαθημάτων μέσα από το ίντερνετ, αναζητούμε τον ειδικό που θα μας βοηθήσει να το πραγματοποιήσουμε.

Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα. Εάν εσείς ενδιαφέρεστε για την εκπαίδευση γράψτε μας στο

Γνωρίστε τα μέλη μας
Μαρίνα

Μια ιστορία ‘Επανάστασης’ και Αγάπης ...Η Μαρίνα (δεξιά) με μέλη της Συντονιστικής μας Ομάδας


Η Μαρίνα με την Δήμητρα, Χρυσούλα και Αγγελική

“Γεννήθηκα στο Ναύπλιο και ήρθα με την οικογένειά μου στην Αθήνα στα τελευταία χρόνια του Γυμνασίου.

Από μικρή με απασχολούσε το θέμα της ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλήθειας και επειδή νόμιζα ότι όλα τα κοινωνικά προβλήματα είναι στην βάση τους πολιτικά προβλήματα, πέρασα από διάφορους πολιτικούς χώρους αναζητώντας τις απαντήσεις που θα έδιναν "λύση" στο πρόβλημα. Με φυσική ορμή και πάθος -που είναι και στην ιδιοσυγκρασία μου- συνεισέφερα με κάθε τρόπο στην μάχη για το δίκιο στα μαθητικά, στα φοιτητικά και αργότερα στα χρόνια που εργαζόμουν σαν οδοντοτεχνίτης. Με επιχειρήματα, φυλλάδια, εφημερίδες, συμμετοχή σε κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες θεωρούσα ότι ‘έκανα το χρέος μου’, ελπίζοντας μέσα από αυτό να έρθει αλλαγή στην κοινωνία και την ζωή μου.

Τελικά δεν βρήκα εκεί αυτό που ζητούσα. Ένοιωσα απογοήτευση και αυτή η απογοήτευση άνοιξε το παράθυρο της νέας αναζήτησης της αλήθειας: "Ποια είμαι; Ποιός ο σκοπός της Ζωής; Γιατί υπάρχει ανισότητα; Αδικία; Πόνος; Μιζέρια; Βία; Μίσος; Γιατί δεν υπάρχουν ίσες ευκαιρίες για όλους;"

Άρχισα να μελετώ φιλοσοφία, να πηγαίνω σε διαλέξεις και σεμινάρια. Ξαναγύρισα σε παλιά αγαπημένα αναγνώσματα με μία άλλη τώρα οπτική. Επανήλθα στον Καζαντζάκη. Με άγγιξε. Είχε ισχυρή επίδραση πάνω μου (‘δεν ζυγιάζω, δε μετρώ, δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι’).

Μέσα στα βιβλία που διάβασα τότε, βρέθηκαν μέσα από μία σειρά από ενδιαφέρουσες συγχρονικότητες, τα βιβλία ‘Συζήτηση με τον Θεό’ του Νηλ. Με άγγιξαν βαθειά. Με συγκλόνισαν. Όλες οι ερωτήσεις που με βασάνιζαν, σχετικά με την Ζωή και τον σκοπό της, απαντήθηκαν: "Η Ζωή είναι μια διαδικασία δημιουργίας και όχι μια διαδικασία ανακάλυψης. Δεν ανακαλύπτω τον εαυτό μου, αλλά δημιουργώ τον εαυτό μου μέσα από τις αποφάσεις μου, σε κάθε στιγμή του Τώρα".

Με το φλογερό πάθος που δίνομαι σε ό,τι μιλάει στην καρδιά μου, συνδέθηκα και με την Ομάδα της Ανθρωπότητας. Προσέφερα βοήθεια όπου μπορούσα, έγινα μέλος της Συντονιστικής Ομάδας και την τελευταία χρονιά εκπαιδεύτηκα ως Συντονίστρια Ομάδων.

Στην Ομάδα της Ανθρωπότητας κάνω δουλειά της ψυχής. Είναι μέρος της διαδικασίας της ωρίμανσής μου, μέσα από την πνευματική ανάπτυξη και αυτοπραγμάτωση. Θυμίζοντας στους άλλους το "Ποιοι Πραγματικά Είναι", το θυμάμαι κι εγώ περισσότερο και το βιώνω στην καθημερινότητά μου.

Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη και έχω 2 παιδιά, τον Βαγγέλη και την Εμμανουέλα.

Να είστε όλοι ευλογημένοι!”

Περισσότερα για τα μέλη της ομάδας μας εδώ.Oμάδα της Ανθρωπότητας Ελλάδας
www.otan.gr
dgr - web development