Ομάδα της Ανθρωπότητας Ελλάδας
Σεπτέμβριος – Οκτώβριος
2009

Η Ομάδα του Ηρακλείου

Αρχίζουν οι Ομάδες μας

Φθινόπωρο και καιρός να ξεκινήσουν οι Ομάδες μας.

Στις ομάδες, -που φέτος είναι περισσότερες-, συζητούμε θέματα που αφορούν όλες τις διαστάσεις της ζωής μας, με στόχο να συνδεθούμε με την Πηγή μας, και να βιώσουμε, περισσότερη αφθονία, χαρά, γαλήνη και αγάπη.

Μελετούμε τις ιδέες της Νέας Πνευματικότητας, μοιραζόμαστε σχετικές απόψεις και βιώματα, και με τον τρόπο αυτό εμπνέουμε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στο ταξίδι της προσωπικής μας μεταμόρφωσης.

Για έκτη χρονιά συνεχίζεται η ανοιχτή μας Ομάδα στην Δάφνη. Οι συναντήσεις μας ξεκινούν από Κυριακή 20 Σεπτέμβρη και γίνονται κάθε Κυριακή. Προσέλευση 7:00-7:30 - διάρκεια 2 ώρες. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Εάν έρχεστε για πρώτη φορά παρακαλώ τηλεφωνήστε πριν στο 693-9826071 ή 697-6590007 για να επιβεβαιώσετε ότι δεν υπάρχει αλλαγή προγράμματος.

Για δεύτερη χρονιά θα γίνει η Σειρά Συναντήσεων με θέμα «Το ταξίδι της Ψυχής». Το πρόγραμμα διαρκεί 6 εβδομάδες και θα γίνει 2 φορές μέσα στον χρόνο: Η πρώτη Σειρά ξεκινά τον Οκτώβριο. Για πληροφορίες και εγγραφές 697-2058463 Αγγελική Νατσούλη.

Για δεύτερη χρονιά ξεκινά η ανοιχτή ομάδα του Ηρακλείου, που πρωτο-λειτούργησε τον Απρίλιο. Θα γίνεται από Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη στο Ηράκλειο. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 693-8017623 Κατερίνα Κωστούλα

Θα χαρούμε να σας δούμε στις ομάδες μας.


Το πρώτο Σεμινάριο 'Ο Νόμος της Έλξης'
Δεκέμβριος 2008


Από το Σεμινάριο της 31ης Μαΐου στην Αθήνα


22 Μαρτίου στο Ηράκλειο. Η συγκινητικότερη συμμετοχή η 74χρονη κυρία Καδιανή και η κόρη της Κατερίνα.

Σεμινάριο για τον Νόμο της Έλξης

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του το 2008-2009 επαναλαμβάνεται στις 11 Οκτωβρίου στην Αθήνα και στις 25 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το Σεμινάριο γίνεται Κυριακή ώρα 9:00 -18:00. To κόστος του είναι 50 ευρώ το άτομο. Για τους φοιτητές έχουμε έκπτωση 50%. Επίσης θα δώσουμε 5 δωρεάν θέσεις σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Πληροφορίες: www.otan.gr/seminario

Επικοινωνία και δηλώσεις συμμετοχής
τηλ.: 693-9826071 / 697-6590007
e-mail: seminario[παπάκι]otan.gr


Η Marianne Williamson υπέγραψε το αίτημα για την Ημέρα της Ενότητας


Ο βραβευμενος με Νόμπελ Ειρήνης Desmond Tutu


Ο Deepak Chopra υπογράφει το αίτημα

Καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας της Ενότητας
18,000 υπογραφές και συνεχίζουμε.

Ο Desmond Tutu, η Yoko Ono, οι συγγραφείς Deepak Chopra, Marianne Williamson, Neale Walsch, Timothy Freke, Barbara Marx Hubbard, Janis Roze, Joe Vitale, James Twyman, Taddy Blecher, είναι μερικοί από τους ανθρώπους που έβαλαν την υπογραφή τους στο αίτημά μας για την καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας της Ενότητας. Τον Μάιο του 2010 θα παρουσιάσουμε αυτό το αίτημα στο γραφείο των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη.

Μέχρι στιγμής έχουμε 18.000 υπογραφές. Ο στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε 50.000 μέχρι τον Ιανουάριο του 2010.

Για να υπογράψετε ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

Μερικά σχετικά άρθρα (στα αγγλικά):
Humanity's Team Worldwide - Oneness Day Petition - What is it?
Humanity's Team Worldwide - World Oneness Day - (βίντεο)
Yoko Ono Supports Call For Oneness Day

Ψάχνουμε χώρο

Οι δράσεις μας απλώνονται και υπάρχει ανάγκη να έχουμε τον δικό μας χώρο για να κάνουμε τις κεντρικές μας ομάδες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Μέχρι στιγμής μας φιλοξενούν αγαπημένοι φίλοι και μέλη μας στους χώρους τους. Ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών τις Κυριακές, τα σπίτια των συντονιστών ή των μελών των ομάδων.

Ο χώρος δεν χρειάζεται να είναι πολύ μεγάλος για αρχή, αρκεί να είναι ευάερος και ευήλιος. Μπορεί να είναι ένα σπίτι ή ένας χώρος γραφείου. Ιδανικά κοντά σε κάποιο σταθμό μετρό, ή στο κέντρο.

Εάν έχετε κάτι να μας προτείνετε σχετικά, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Χρυσούλα Κλημάνογλου στα τηλέφωνα 693-9826071 ή 697-6590007

Χρειαζόμαστε την βοήθειά σας

Βοηθήστε μας να διατηρήσουμε και να επεκτείνουμε την δράση μας.

Η Ομάδα της Ανθρωπότητας είναι μία οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, χωρίς άλλα έσοδα πέρα από την ενίσχυση των μελών της.

Μέχρι στιγμής η δουλειά που γίνεται, προσφέρεται εθελοντικά από μια μικρή συντονιστική ομάδα. Το ίδιο και τα χρήματα για τα έξοδα μας. Αυτό όμως είναι εκ των πραγμάτων περιορισμένο. Καθώς μεγαλώνουμε υπάρχει ανάγκη για ενοικίαση χώρου, για εξοπλισμό, γραμματειακή υποστήριξη κλπ.

Για να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε την δράση μας, χρειαζόμαστε περισσότερα χέρια και περισσότερα χρήματα, γι'αυτό σας καλούμε να συνεισφέρετε με όποιον τρόπο μπορείτε.

 • Προσφέροντας λίγες ώρες εθελοντικής εργασίας (Μετάφραση, Γραμματεία, Λογιστικά, Επικοινωνία,)
 • Προσφέροντας είδη ή υπηρεσίες
  ( Αίθουσα συναντήσεων, Laptop,printer. φωτοτυπικό και φαξ, είδη γραφείου, ή εκτυπώσεις αφισσών και φυλλαδίων)
 • Προσφέροντας χρήματα
  Μπορείτε να μας ενισχύσετε προφέροντας οποιοδήποτε ποσό (5, 10, 20, κλπ Ευρώ), για μία φορά, ή σταθερά κάθε μήνα.

  Λογαριασμός κατάθεσης:
  Alpha Bank: 156-00-2002-006576
  (IBAN: GR47 0140 1560 1560 0200 2006 576).

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη,
Για την Ομάδα της Ανθρωπότητας
Δήμητρα Μπούρα
Συντονίστρια Ομάδας Ανθρωπότητας Ελλάδας
dboura[παπάκι]otan.gr
www.humanitysteam.grOμάδα της Ανθρωπότητας Ελλάδας
www.otan.gr
dgr - web development