Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Συντονιστών [εικόνα]
Εκπαίδευση στον Συντονισμό Ομάδων
& Εμβάθυνση στις αρχές της Νέας Πνευματικότητας
(Νέο)

Το Πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όλους όσους έχουν την επιθυμία να γίνουν συντονιστές ομάδων Μελέτης της Νέας Πνευματικότητας, αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν βαθύτερα και να εμπεδώσουν τις πνευματικές αρχές της συνειδητής ζωής. Αυτές οι αρχές περιγράφονται σε πολλά σύγχρονα και παλαιότερα βιβλία. Εμείς θα δώσουμε έμφαση στην σειρά βιβλίων του Νηλ Γουώλς "Συζήτηση με τον Θεό", της Εσθερ και του Τζέρυ Χικς Νόμος της Ελξης, του Τόλλε, Στο «Μαθήματα Θαυμάτων» κλπ.

Το πρόγραμμα συνδυάζει εκπαίδευση σε αρχές και τεχνικές συντονισμού ομάδων και ατομικού coaching με βαθύτερη μελέτη των βασικών ιδεών της Νέας Πνευματικότητας. Συνδυάζει μελέτη και εργασίες σε βασικά θέματα, με πρακτική άσκηση.

Στο τέλος του Προγράμματος, δίνεται ένας πλήρης οδηγός συντονισμού Ομάδων και ένας αριθμός πλήρως επεξεργασμένων θεμάτων για τις πρώτες σας συναντήσεις. Οι νέοι συντονιστές, ξεκινώντας την πορεία τους, θα έχουν υποστήριξη και βοήθεια όποτε το χρειάζονται, από το δίκτυο μας και τον εκπαιδευτή.

Η εκπαίδευση ενός Συντονιστή είναι ένα μακρύ ταξίδι. Ξεκινά από την επιθυμία της καρδιάς σου να γίνεις πιο συστηματικός συντελεστή της μετάδοσης του μεταμορφωτικού μηνύματος της Nέας Kατανόησης ή αλλιώς Νέας Πνευματικότητας. Ενός μηνύματος που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην δική σου πορεία προς την συνειδητή ύπαρξη.

Τι μπορεί να βοηθήσει να υλοποιήσουμε την επιθυμία μας και να γίνουμε καλοί συντονιστές;
Η εκπαίδευση μέσα από μαθήματα και σεμινάρια, η αυτο-εκπαίδευση μέσα από την μελέτη και την συστηματική αυτοπαρατήρηση που οδηγεί στην προσωπική βιωματική γνώση, και φυσικά ο πειραματισμός και η εμπειρία μας στο έργο.

Για να ξεκινήσουμε μία ομάδα δεν χρειάζεται να έχουμε ολοκληρώσει όλα τα προηγούμενα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε και να τα κάνουμε παράλληλα. Το μόνο που χρειάζεται γι αυτό είναι 2-3 άνθρωποι και ένας χώρος συναντήσεων, που μπορεί να είναι το σαλόνι του σπιτιού μας.


Το πρόγραμμα είναι 6μηνο, με 3ωρες συναντήσεις ανά 15νθήμερο.

Για πληροφορίες και κράτηση θέσης τηλεφωνείστε στο 697-6590007 (απαντά η Μαρίνα Τριμπόνια) ή στείλτε μας email στην διεύθυνση:

(Προσφέρουμε μερικές και ολικές υποτροφίες σε νέους και ανέργους)