Ο Νόμος της Έλξης [εικόνα]

Ο Νόμος της Έλξης

Βασικό

Ολοήμερο σεμινάριο για τον Νόμο της Ελξης.
Tο περίφημο «Μυστικό» της δημιουργίας!

Στο Σεμινάριο διδάσκουμε το τι είναι και πως λειτουργεί ο Νόμος, και τα 4 βήματα εφαρμογής του ώστε να αποκτήσουμε αυτό που επιθυμούμε σε κάθε πεδίο της ζωής μας: υγεία, εργασία, σχέσεις, αφθονία.

Το σεμινάριο παρουσιάζει η Δήμητρα Μπούρα.Γιατί συχνά πράγματα και καταστάσεις που επιθυμούμε δεν έρχονται στην ζωή μας; Γιατί αντί γι αυτά, βιώνουμε την παρατεταμένη έλλειψή τους; Μήπως ζητάμε πολλά; Μήπως θέλουμε πράγματα που ξεπερνούν τις δυνατότητές μας; Η μήπως ονειροβατούμε και δεν αποδεχόμαστε την πραγματικότητα;

Η λύση δεν είναι να σταματήσουμε να επιθυμούμε ή να κάνουμε σκόντο στα όνειρά μας, αποδεχόμενοι αυτό που ονομάζουμε ‘πραγματικότητα’. Η λύση είναι να μάθουμε το πώς δημιουργούμε και να δημιουργούμε στο εξής συνειδητά και σκόπιμα αυτό που επιθυμούμε. Αυτό ακριβώς διδάσκουμε στο Σεμινάριο

Ο Νόμος της Έλξης είναι ο Συμπαντικός Νόμος, που διέπει την διαδικασία της δημιουργίας, που φροντίζει δηλαδή να συνδυαστούν οι επιθυμίες των ανθρώπων με τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Κάθε τι που επιθυμούμε σε κάθε τομέα, πράγμα η κατάσταση, υλικό ή άυλο, έρχεται στον δρόμο μας χάρη στον Νόμο της Έλξης.

Οι ζωές βέβαια των περισσότερων ανθρώπων είναι γεμάτες από ανεπιθύμητα πράγματα και καταστάσεις, και αυτό γιατί δεν γνωρίζουν τον Νόμο και τον τρόπο που λειτουργεί και δεν ακολουθούν σωστά την διαδικασία. Λειτουργώντας χωρίς αυτή την γνώση, κάνουν τα πράγματα με λαθεμένο τρόπο και δημιουργούν στην τύχη, και όχι συνειδητά και ελεγχόμενα. Ο φόβος δε των συνεπειών της ‘κρίσης’, που απλώνεται σαν επιδημία, οδηγεί σε πολύ χειρότερα ‘λάθη’ και έχει σαν συνέπεια να βιώνουν αρνητικότερα αποτελέσματα.

Αυτή η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί. Ότι και αν συμβαίνει στο εξωτερικό περιβάλλον μας, τα πράγματα που έρχονται στην ζωή μας εξαρτώνται μόνο από εμάς τους ίδιους, με προϋπόθεση βέβαια να γνωρίζουμε και να χρησιμοποιούμε σωστά τα βήματα της δημιουργικής διαδικασίας.

Στο Σεμινάριο θα μάθουμε τι είναι και πως λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης, και τα βήματα που ακολουθούμε για να τον χρησιμοποιήσουμε σωστά και να φέρουμε στην ζωή μας πράγματα και καταστάσεις που επιθυμούμε. Το Σεμινάριο περιέχει θεωρία και ασκήσεις εμπέδωσης και εφαρμογής στην δική σας εμπειρία ζωής. Δίδονται και τυπωμένες σημειώσεις για υπενθύμιση των βασικότερων σημείων.


Συμμετοχή - Εγγραφές

Για πληροφορίες και κράτηση θέσης τηλεφωνείστε στο 697-6590007 (απαντά η Μαρίνα Τριμπόνια) ή στείλτε μας email όπου θα γράφετε το όνομά σας και το κινητό σας τηλέφωνο στην διεύθυνση:

Εάν επιθυμείτε να μετέχετε στο Σεμινάριο, αλλά δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα αυτό τον καιρό, για οποιοδήποτε λόγο, μιλήστε μαζί μας. Δίνουμε μερικές ή ολικές υποτροφίες και δυνατότητα πληρωμής με ανταλλαγή υπηρεσιών, σε νέους, ανέργους, ή άτομα που βιώνουν προσωρινή οικονομική δυσκολία.


Χώρος Διεξαγωγής

Διεξάγεται στον χώρο της Ομάδας της Ανθρωπότητας Ελλάδας, Ρεμπέλου 1β (ισόγειο), Δάφνη. (10 λεπτά από το Μετρό "Νέος Κόσμος", δείτε χάρτη)
Ο Νόμος της Έλξης άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός τα τελευταία χρόνια μέσα από την ταινία και το βιβλίο το Μυστικό (The Secret). Ο Νόμος αυτός είναι ένας βασικός νόμος του Σύμπαντος που βρίσκεται πίσω από την επιτυχία ή την αποτυχία. Σύμφωνα με αυτόν οι δονήσεις που εκπέμπουμε μας καθιστούν κινούμενους μαγνήτες που έλκουν προς εμάς τις εμπειρίες της ζωής μας. Ετσι λοιπόν, αν θέλουμε να γυρίσουμε τα πράγματα στην ζωή μας, να έχουμε μεγαλύτερη αφθονία,υγεία, ασφάλεια, ευτυχία, ... πρέπει να μάθουμε να «ελκουμε σωστά».

Τα τελευταία 30 με 40 χρόνια γράφτηκαν εκατοντάδες βιβλία και κυκλοφόρησαν πολλά σεμινάρια για το πως να αποκτήσεις ότι επιθυμείς και πως να επιτύχεις, μέσα από την θετική σκέψη. Oλα αυτά όμως δεν μας έχουν βοηθήσει να βγούμε από την κατάσταση της έλλειψης, του άγχους και του φόβου, γιατί όλα είχαν μέχρι τώρα παραλείψει κάτι πολύ σημαντικό:

Τον καταλυτικό ρόλο του συναισθήματος
στην διαδικασία της δημιουργίας

Ότι κι αν θέλεις, -ένα σπίτι, μία καλή δουλειά, μια σχέση, μία ζωή που να τρέφει το πνεύμα σου, κλπ.-, μπορείς να το αποκτήσεις, αρκεί να ξέρεις πως να το φέρεις κοντά σου, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά την σκέψη και το συναίσθημά σου...

Ο Νόμος της Έλξης είναι ένας βασικός νόμος του Σύμπαντος. Είναι ο νόμος πίσω από την επιτυχία ή την αποτυχία. Απλά αυτό μέχρι πρόσφατα, δεν το γνωρίζαμε.

Έτσι λοιπόν, αν θέλουμε να γυρίσουμε τα πράγματα στην ζωή μας, να έχουμε μεγαλύτερη αφθονία, υγεία, ασφάλεια, ευτυχία, ... πρέπει να μάθουμε μερικά απλά βήματα για να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας.

[Αναλυτικά (PDF αρχείο)]